قیمت : 76,000 ریال
با طعم های متنوع ودلپذیر : موز-- توت فرنگی -- آلبالو—پرتقال-- آناناس-- لیمو-- کاکائویی-- قهوه-- وانیل-- دستور پخت پودر کیک ۵٠٠ گرمی بیز مخصوص ۴ تا ۶ نفر: تخم مرغ ۳ عدد شیر یک لیوان روغن مایع نصف لیوان روش پخت: ابتدا فر را با دمای ۱۹٠ درجه سانتیگراد یا ۳۴۷ درجه فارنهایت گرم نمایید. برای قالب های دارای عمق زیاد دمای فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد و مدت ۴٠ تا ۴۵ دقیقه و برای قالب های با عمق کمتر دمای ۱۸٠ درجه سانتیگراد و زمان ۳۵ تا ۴٠ دقیقه برای پخت کامل پیشنهاد می گردد. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده را آنقدر هم زده تا از ظرف نریزد. در ظرف دیگر زرده تخم مرغ، روغن و شیر را مخلوط نمایید. سپس پودر کیک بیز را کم کم به مخلوط بیافزایید در آخر سفیده زده شده را به مواد اضافه کرده و به هم بزنید، خمیر حاصله را به مدت ۱٠ دقیقه در یخچال قرار دهید قالب کیک را چرب نموده و مواد را در داخل قالب بریزید، به مدت ذکر شده در بالا در فر بگذارید. پس از اطمینان از پخت کیک صبر کنید، تا قالب سرد شود و سپس کیک را از قالب خارج نموده و نوش جان کنید.